Gammeldags potetsalat

Gammeldags potetsalat

Oppdag en enkel oppskrift på old fashioned potetsalat. Perfekt som tilbehør til sommergrillen eller middagen. Lett å lage, full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 5 poteter
  • 2. 3 egg
  • 3. 1 kopp hakket selleri
  • 4. 1/2 kopp hakket løk
  • 5. 1/2 kopp søt sylteagurk
  • 6. 1/4 teskje hvitløksalt
  • 7. 1/4 teskje sellerisalt
  • 8. 1 spiseskje sennep
  • 9. malt svart pepper etter smak
  • 10. 1/4 kopp majones

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok opp en stor kjele med saltet vann. Tilsett potetene og kok til de er møre, men fortsatt faste, ca. 15 minutter. Sil av vannet, avkjøl, skrell og hakk.
  2. 22. Legg eggene i en kjele og dekk dem med kaldt vann. Kok opp vannet; dekk til, fjern fra varmen, og la eggene ligge i det varme vannet i 10 til 12 minutter. Ta eggene opp av det varme vannet, avkjøl, skrell og hakk.
  3. 33. Bland potetene, eggene, selleri, løk, relish, salt, sellerisalt, sennep, pepper og majones i en stor bolle. Bland godt sammen og sett i kjøleskapet til det er avkjølt.