
Gammeldags potetsalat
Oppdag en enkel oppskrift på old fashioned potetsalat. Perfekt som tilbehør til sommergrillen eller middagen. Lett å lage, full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1. 5 poteter
- 2. 3 egg
- 3. 1 kopp hakket selleri
- 4. 1/2 kopp hakket løk
- 5. 1/2 kopp søt sylteagurk
- 6. 1/4 teskje hvitløksalt
- 7. 1/4 teskje sellerisalt
- 8. 1 spiseskje sennep
- 9. malt svart pepper etter smak
- 10. 1/4 kopp majones
Fremgangsmåte
- 11. Kok opp en stor kjele med saltet vann. Tilsett potetene og kok til de er møre, men fortsatt faste, ca. 15 minutter. Sil av vannet, avkjøl, skrell og hakk.
- 22. Legg eggene i en kjele og dekk dem med kaldt vann. Kok opp vannet; dekk til, fjern fra varmen, og la eggene ligge i det varme vannet i 10 til 12 minutter. Ta eggene opp av det varme vannet, avkjøl, skrell og hakk.
- 33. Bland potetene, eggene, selleri, løk, relish, salt, sellerisalt, sennep, pepper og majones i en stor bolle. Bland godt sammen og sett i kjøleskapet til det er avkjølt.