Hello Fresh Mobile Banner
Én oppskrift, to måltider: Chili i sørvest-stil

Én oppskrift, to måltider: Chili i sørvest-stil

oppskrift på southwest-style chili som kan brukes til to ulike måltider, perfekt for en enkel og smakfull middagsløsning

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund kjøttdeig av storfe
  • 1 spiseskje malt spisskummen
  • 3 teskjeer chilipulver
  • Salt og pepper
  • 3 hvitløksfedd, finhakket
  • 1 middels stor hvit løk, hakket
  • 1 grønn paprika, hakket
  • En 425 grams boks svarte bønner, drenert og skylt
  • En 410 grams boks hakkede tomater
  • En 227 grams boks tomatsaus
  • 1 kopp stout-øl, for eksempel Guinness
  • 1 kopp storfefond
  • 1 spiseskje finhakket jalapeño
  • 1 spiseskje brunt sukker
  • Limejuice, valgfritt
  • Garnityr: revet Cheddar, rømme, skivet jalapeño, rømme, hakkede korianderstilker
  • Serveringsforslag: maisbrød

Fremgangsmåte

  1. 1La oss lage barneversjonen først. I en stor gryte, brun kjøttdeigen godt over hele, til den ikke lenger er rosa. Hvis du trenger å helle av fettet, gjør det gjerne! Tilsett spisskummen, 1 teskje chilipulver og en god klype salt. La det surre i et minutt eller så. Tilsett hvitløk, løk og paprika. La det surre til grønnsakene blir myke og hvitløken dufter godt, i et par minutter til.
  2. 2Tilsett bønner, hakkede tomater og tomatsaus. Rør godt sammen og la det småkoke i 10 minutter. Smak til. Barna vil elske det, ikke sant?
  3. 3Hell opp omtrent en kopp til hver av de små. Topp hver skål med revet cheddarost og server maisbrød ved siden av!
  4. 4Nå skal vi gjøre dette ferdig for de voksne. Tilsett øl, storfekraft, jalapeño, brunt sukker og de resterende 2 teskjeene chilipulver i gryten. Det vil føles ganske flytende nå, men la det småkoke i ytterligere 20 minutter eller så, og rør innimellom. Smak til igjen for eventuelle justeringer av krydder. Kanskje litt salt? Limejuice? Bare kjør på.
  5. 5Server med revet ost, skivet jalapeño, rømme og hakkede korianderblader. Ferdig!