
Kamskjell med bacon
oppskrift på scallops med bacon, perfekt som forrett eller smårett. enkel å lage og full av smak. prøv denne deilige retten i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 pakke bambusspyd
- 1 pund ferske kamskjell
- 1/4 pund bacon
- 2 spiseskjeer honning
- 1 spiseskje eddik
- 2 spiseskjeer sennep
- 2 spiseskjeer olivenolje
Fremgangsmåte
- 1Bløtlegg spyd i en bolle med vann. La det renne av. Pakk en halv skive bacon rundt en kamskjell og tre det på et spyd. I en liten bolle blander du honning, eddik, sennep og olivenolje. Pensle blandingen på kamskjellene og baconet. Plasser dem på et stekebrett og grill dem i ovnen i 3-4 minutter på hver side, eller til de er sprø. Server.