London Broil- og Portobellosandwich

London Broil- og Portobellosandwich

oppskriften på london broil og portobello sandwich er perfekt for en smakfull lunsj eller middag. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 1/2 pund London broil
  • 1/2 kopp olivenolje, pluss litt til å pensle kjøttet
  • Salt og pepper
  • 1/4 kopp balsamicoeddik
  • 4 portobellosopper, skåret i skiver
  • 1 Vidalia-løk, skåret i ringer
  • 1/2 kopp majones
  • 1 spiseskje revet pepperrot eller grovkornet sennep
  • 1/2 kopp hakket fersk persille
  • 1/2 sitron, presset
  • 4 ciabattabrød, delt horisontalt
  • 1/4 pund Fontinaost, skivet
  • 1/3 kopp (pakket) grovhakkede arugula-blader

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen med grillelementet i 5 minutter.
  2. 2Pensle begge sider av London broil med olivenolje og krydre med salt og pepper. Plasser steken på en grillpanne og grill den ca. 10 cm fra varmekilden, ca. 5 minutter på hver side. Legg portobellosoppene og løken i ett lag på et stekebrett dekket med aluminiumsfolie. Drypp over olje og eddik, og sett det i ovnen for å steke i 10 minutter. Ta steken ut og legg den på et skjærebrett. La den hvile i 5 minutter, før du skjærer den i tynne skiver på tvers av fibrene.
  3. 3Bland majones, horseradish, persille og sitronsaft i en liten bolle. Smør majonesblandingen på begge sider av den delte ciabattaen. Legg flere skiver av steken på brødet, og topp med litt sopp og løk. Dekk med et par skiver ost. Pynt med ruccola, og server.