
Sjømat forretter
oppskrifter på sjømat forretter som vil imponere gjestene dine. enkle og smakfulle ideer for en perfekt start på måltidet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 kopper frosne kokte cocktail- eller salatreker
- 2. 1 (8 oz) boks Pillsbury® kjøleskapsrull med croissantdeig
- 3. 1 kopp flaket imitasjonskrabbekjøtt (surimi), kuttet i små biter
- 4. 1 teskje sjømatkrydderblanding
- 5. 1 teskje hvitløkskrydderpulver
- 6. 6 oz (1 1/2 kopper) revet meksikansk osteblanding
- 7. 1 teskje tørket persilleflak
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Tin rekene som anvist på pakken. La rekene renne godt av, og trykk dem forsiktig mellom tørkepapir for å fjerne overflødig væske. Skjær rekene i små biter. Rull ut deigen på et ugredd stekebrett. Trykk ut deigen til en 30 x 20 cm stor rektangel, og trykk godt langs perforasjonene for å forsegle dem. Fordel rekene og alle de øvrige ingrediensene i den rekkefølgen de er oppført. Stek ved 190 grader Celsius i 15 til 20 minutter, eller til skorpen er gyllenbrun. Skjær i kvadrater.