Hello Fresh Mobile Banner
Sjømat forretter

Sjømat forretter

oppskrifter på sjømat forretter som vil imponere gjestene dine. enkle og smakfulle ideer for en perfekt start på måltidet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 kopper frosne kokte cocktail- eller salatreker
  • 2. 1 (8 oz) boks Pillsbury® kjøleskapsrull med croissantdeig
  • 3. 1 kopp flaket imitasjonskrabbekjøtt (surimi), kuttet i små biter
  • 4. 1 teskje sjømatkrydderblanding
  • 5. 1 teskje hvitløkskrydderpulver
  • 6. 6 oz (1 1/2 kopper) revet meksikansk osteblanding
  • 7. 1 teskje tørket persilleflak

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Tin rekene som anvist på pakken. La rekene renne godt av, og trykk dem forsiktig mellom tørkepapir for å fjerne overflødig væske. Skjær rekene i små biter. Rull ut deigen på et ugredd stekebrett. Trykk ut deigen til en 30 x 20 cm stor rektangel, og trykk godt langs perforasjonene for å forsegle dem. Fordel rekene og alle de øvrige ingrediensene i den rekkefølgen de er oppført. Stek ved 190 grader Celsius i 15 til 20 minutter, eller til skorpen er gyllenbrun. Skjær i kvadrater.