
Fersk rabarbrapai
Prøv denne deilige rabarbrapien, perfekt for sommeren. En enkel oppskrift som gir en frisk og søt smak av rabarbra i hver bit.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
bakverk
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1. 1. 4 kopper hakket rabarbra
- 2. 2. 1 1/3 kopper hvitt sukker
- 3. 3. 6 spiseskjeer hvetemel
- 4. 4. 1 spiseskje smør
- 5. 5. 1 oppskrift paideig til en 23 cm dobbelbunnspai
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 230 grader Celsius (450 grader Fahrenheit).
- 22. Bland sukker og mel. Strø en fjerdedel av blandingen over paideigen i paiformen. Legg rabarbraen oppå. Strø resten av sukker og mel over. Fordel små smørbiter på toppen. Legg på toppdeigen.
- 33. Sett paien på nederste rille i ovnen. Stek i 15 minutter. Reduser ovnstemperaturen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit), og fortsett bakingen i 40 til 45 minutter. Server varm eller kald.