Hello Fresh Mobile Banner
Fersk rabarbrapai

Fersk rabarbrapai

Prøv denne deilige rabarbrapien, perfekt for sommeren. En enkel oppskrift som gir en frisk og søt smak av rabarbra i hver bit.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 4 kopper hakket rabarbra
  • 2. 1 1/3 kopper hvitt sukker
  • 3. 6 spiseskjeer hvetemel
  • 4. 1 spiseskje smør
  • 5. 1 oppskrift paideig til en 23 cm dobbelbunnspai

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 230 grader Celsius (450 grader Fahrenheit).
  2. 2Bland sukker og mel. Strø en fjerdedel av blandingen over paideigen i paiformen. Legg rabarbraen oppå. Strø resten av sukker og mel over. Fordel små smørbiter på toppen. Legg på toppdeigen.
  3. 3Sett paien på nederste rille i ovnen. Stek i 15 minutter. Reduser ovnstemperaturen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit), og fortsett bakingen i 40 til 45 minutter. Server varm eller kald.