Fersk rabarbrapai

Fersk rabarbrapai

Prøv denne deilige rabarbrapien, perfekt for sommeren. En enkel oppskrift som gir en frisk og søt smak av rabarbra i hver bit.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
bakverk
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1. 4 kopper hakket rabarbra
  • 2. 2. 1 1/3 kopper hvitt sukker
  • 3. 3. 6 spiseskjeer hvetemel
  • 4. 4. 1 spiseskje smør
  • 5. 5. 1 oppskrift paideig til en 23 cm dobbelbunnspai

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 230 grader Celsius (450 grader Fahrenheit).
  2. 22. Bland sukker og mel. Strø en fjerdedel av blandingen over paideigen i paiformen. Legg rabarbraen oppå. Strø resten av sukker og mel over. Fordel små smørbiter på toppen. Legg på toppdeigen.
  3. 33. Sett paien på nederste rille i ovnen. Stek i 15 minutter. Reduser ovnstemperaturen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit), og fortsett bakingen i 40 til 45 minutter. Server varm eller kald.