
Langtidskokt London Broil
Oppdag hvordan du lager saftig og mørt London Broil i slow cooker. En enkel oppskrift for en smakfull og mør kjøttretter til hverdag og fest.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 255 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 pund flankbiff
- 2. 1 (10,75 unser) boks kondensert sopp- og fløtesuppe
- 3. 1 (10,75 unser) boks kondensert tomatsuppe
- 4. 1 (1 unser) pakke tørket løksuppeblanding
Fremgangsmåte
- 11. Legg kjøttet i bunnen av slow cookeren; hvis nødvendig, skjær kjøttet i skiver slik at det passer!
- 22. I en middels stor bolle, bland sammen sopp- og tomatsuppe. Hell blandingen over storfekjøttet. Strø tørket løksuppe over toppen.
- 33. Dekk til, og kok på lav varme i 8 til 10 timer.