Hello Fresh Mobile Banner
Pasta Puttanesca

Pasta Puttanesca

Lær hvordan du lager den autentiske pasta puttanesca med våre enkle steg-for-steg instruksjoner. Perfekt for en smakfull og rask middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 8 unser fullkornspaghetti, vermicelli eller angel hair
  • 1 spiseskje ekstra jomfru olivenolje
  • 2 hvitløksfedd, finhakket
  • 1/3 kopp hakket flatbladpersille
  • 1/4 kopp uten stein hakkede spanske eller greske oliven
  • 2 spiseskjeer kapers
  • 1 teskje ansjospasta
  • 1 spiseskje ferske oregano-blader eller 1 teskje tørket oregano
  • 1/8 teskje knuste rød pepperflak
  • 1 (14 unser) boks hakkede tomater, helst "uten salt tilsatt"
  • 3/4 kopp hakket fersk ruccola
  • 1/4 kopp revet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Kok opp en stor kjele med vann, tilsett pasta og kok etter anvisningene på pakken.
  3. 3Mens pastaen koker, varm opp oljen i en stor stekepanne over middels varme. Tilsett hvitløk og stek til det begynner å dufte, ca. 1 minutt.
  4. 4Tilsett persille, oliven, kapers, ansjospasta, oregano og knust rød pepper i pannen, og stek i ytterligere 2 minutter.
  5. 5Ha i tomatene og la det småkoke i omtrent 5 minutter. Rør inn ruccola og la det småkoke i 1 minutt til, til grønnsakene faller litt sammen.
  6. 6Når pastaen er ferdig, sil av vannet og ha den i pannen. Vend den inn i sausen for å blande alt godt.
  7. 7Topp med revet ost.