Hello Fresh Mobile Banner
Grønn salat

Grønn salat

Lær hvordan du lager en frisk og smakfull grønn salat. Perfekt som forrett eller lett måltid, med en enkel oppskrift og tips.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • En eller en blanding av grønne blader som Boston-issalat, Bibb, escarole, feltspinat, romaine, ruccola eller vannkresse

Fremgangsmåte

  1. 1Vask grønnsakene godt og riv dem i biter som er passe store. Tørk grønnsakene godt med et kjøkkenpapir, deretter pakk dem inn i flere lag med tørkepapir og legg pakken i kjøleskapet. Dette vil holde seg i flere timer, ja, til og med flere dager, hvis du pakker de papirinnpakkede bladene inn i et kjøkkenhåndkle og oppbevarer dem i grønnsaksskuffen i kjøleskapet.