Hello Fresh Mobile Banner
Biffenchiladas II

Biffenchiladas II

Prøv denne deilige oppskriften på beef enchiladas, perfekt for en smakfull middag. Enkel å lage og full av smak – en favoritt for hele familien!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund magert kjøttdeig av storfe
  • 1 liten løk, hakket
  • 1 (1,5 unser) pakke tørr enchiladasausblanding
  • 10 (10 tommers) mel tortillas
  • 2 kopper revet Cheddar-ost
  • 1 (2,25 unser) boks med skivede svarte oliven, drenert

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 2I en middels stor stekepanne over middels høy varme, stek kjøttdeigen og løken til kjøttet er jevnt brunt og løken er myk.
  3. 3Forbered enchiladasausen i henhold til pakningsanvisningen. Hell 1/4 kopp av sausen i bunnen av en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form.
  4. 4På hver myk tortilla, legg en jevn porsjon av kjøttdeigen og omtrent 28 gram (1 ounce) cheddarost, og reserver minst 1/2 kopp ost. Rull deretter tortillaene tett sammen og legg dem med skjøten ned i ildfastformen.
  5. 5Hell den resterende sausen over enchiladene og strø med resten av osten og oliven.
  6. 6Stek i en forvarmet ovn i 20 minutter, eller til sausen bobler og osten er godt smeltet.