
Biffenchiladas II
Prøv denne deilige oppskriften på beef enchiladas, perfekt for en smakfull middag. Enkel å lage og full av smak – en favoritt for hele familien!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund magert kjøttdeig av storfe
- 1 liten løk, hakket
- 1 (1,5 unser) pakke tørr enchiladasausblanding
- 10 (10 tommers) mel tortillas
- 2 kopper revet Cheddar-ost
- 1 (2,25 unser) boks med skivede svarte oliven, drenert
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 2I en middels stor stekepanne over middels høy varme, stek kjøttdeigen og løken til kjøttet er jevnt brunt og løken er myk.
- 3Forbered enchiladasausen i henhold til pakningsanvisningen. Hell 1/4 kopp av sausen i bunnen av en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form.
- 4På hver myk tortilla, legg en jevn porsjon av kjøttdeigen og omtrent 28 gram (1 ounce) cheddarost, og reserver minst 1/2 kopp ost. Rull deretter tortillaene tett sammen og legg dem med skjøten ned i ildfastformen.
- 5Hell den resterende sausen over enchiladene og strø med resten av osten og oliven.
- 6Stek i en forvarmet ovn i 20 minutter, eller til sausen bobler og osten er godt smeltet.