Ytrefilet av storfe med hvitløkssmør

Ytrefilet av storfe med hvitløkssmør

Lær å lage saftig sirloin steak med smakfull hvitløkssmør. Perfekt for en rask og smakfull hovedrett. Enkel oppskrift for alle kjøkkenhender.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp smør
  • 2 teskjeer hvitløkpulver
  • 4 fedd hvitløk, finhakket
  • 4 pund storfefilét av storfe
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm en utendørs grill til høy varme.
  2. 2I en liten kjele, smelt smør over middels-lav varme med hvitløkskrem og finhakket hvitløk. Sett til side.
  3. 3Krydre begge sider av hver biff med salt og pepper.
  4. 4Grill bøffene i 4 til 5 minutter per side, eller til ønsket stekegrad. Når de er ferdige, overfør dem til oppvarmede tallerkener.
  5. 5Pensle toppene rikelig med hvitløksmør, og la dem hvile i 2 til 3 minutter før servering.