
Ytrefilet av storfe med hvitløkssmør
Lær å lage saftig sirloin steak med smakfull hvitløkssmør. Perfekt for en rask og smakfull hovedrett. Enkel oppskrift for alle kjøkkenhender.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett
Ingredienser
- 1/2 kopp smør
- 2 teskjeer hvitløkpulver
- 4 fedd hvitløk, finhakket
- 4 pund storfefilét av storfe
- salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Forvarm en utendørs grill til høy varme.
- 2I en liten kjele, smelt smør over middels-lav varme med hvitløkskrem og finhakket hvitløk. Sett til side.
- 3Krydre begge sider av hver biff med salt og pepper.
- 4Grill bøffene i 4 til 5 minutter per side, eller til ønsket stekegrad. Når de er ferdige, overfør dem til oppvarmede tallerkener.
- 5Pensle toppene rikelig med hvitløksmør, og la dem hvile i 2 til 3 minutter før servering.