Hello Fresh Mobile Banner
Bourbon-Whiskey BBQ-saus

Bourbon-Whiskey BBQ-saus

Lag den perfekte bourbon whiskey BBQ-sausen med en rik smak. Enkel oppskrift for å heve grillmaten til nye høyder. Passer til sommergrilling og helårskos.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1/2 løk, finhakket
  • 4 hvitløksfedd, finhakket
  • 3/4 kopp bourbonwhiskey
  • 1/2 teskje malt svart pepper
  • 1/2 spiseskje salt
  • 2 kopper ketchup
  • 1/4 kopp tomatpuré
  • 1/3 kopp eplesidereddik
  • 2 spiseskjeer flytende røksmakstilsetning
  • 1/4 kopp Worcestershire-saus
  • 1/2 kopp brunt sukker, pakket
  • 1/3 teskje sterk pepper saus, eller etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor stekepanne over middels varme, bland løk, hvitløk og whiskey. La det småkoke i 10 minutter, eller til løken er gjennomsiktig. Bland inn malt svart pepper, salt, ketchup, tomatpuré, eddik, flytende røyk, Worcestershire-saus, brunt sukker og hot pepper-saus.
  2. 2Kok opp. Skru ned varmen til middels-lav, og la det småkoke i 20 minutter. Sil sausen gjennom en sikt hvis du foretrekker en jevn saus.