
Blåmuggostburger
Oppdag oppskriften på deilige Blue Cheese Burgers! Perfekt for en smakfull middag. Enkel å lage, med rik smak av blåmuggost. Passer til helårssmak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 3 pund magert storfekjøtt
- 4 unser blåmuggost, smuldret
- 1/2 kopp finhakket frisk gressløk
- 1/4 teskje sterk pepper saus
- 1 teskje Worcestershire-saus
- 1 teskje grovmalt svart pepper
- 1 1/2 teskje salt
- 1 teskje tørket sennep
- 12 franske baguetter eller hamburgerbrød
Fremgangsmåte
- 1Bland det karbonadede kjøttet, blåmuggost, gressløk, hot pepper-saus, Worcestershire-saus, svart pepper, salt og sennep i en stor bolle. Dekk til og sett i kjøleskapet i 2 timer.
- 2Forvarm grillen til høy varme. Form forsiktig burgerblandingen til omtrent 12 burgere.
- 3Smør grillristen med olje. Grill burgerne i 5 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. Server på hamburgerbrød.