Hello Fresh Mobile Banner
Frostede bananbarer

Frostede bananbarer

Oppdag oppskriften på frostede bananbiter - en smakfull og enkel bakst. Perfekt som snacks eller dessert for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1/2 kopp smør, myknet
  • 1 1/2 kopper hvitt sukker
  • 2 egg
  • 1 kopp rømme
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 2 kopper hvetemel
  • 1 teskje natron
  • 1/4 teskje salt
  • 1 kopp moste modne bananer
  • 1 (16 unse) beholder kremostglasur

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 25x38 cm (10x15 tommer) langpanne.
  2. 2I en stor bolle, pisk smør og sukker sammen til det er glatt. Rør inn eggene, ett av gangen, deretter rører du inn rømme og vanilje. Bland mel, natron og salt, og vend det inn i røren. Til slutt, bland inn most banan. Fordel jevnt i den forberedte formen.
  3. 3Stek i 20 til 25 minutter i den forvarmede ovnen, til en kakepinne kommer ut ren. La kaken avkjøle helt før du har på kremostglasur.