
Alfredo-saus
Lær hvordan du lager en deilig Alfredo-saus med krem, ost og smør. Perfekt til pasta og en enkel, smakfull hovedrett for alle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 3 spiseskjeer smør
- 8 flytende unser kremfløte
- salt etter smak
- 1 klype malt muskatnøtt
- 1/4 kopp revet Parmesanost
- 1/4 kopp revet Romanoost
- 1 eggeplomme
- 2 spiseskjeer revet Parmesanost
Fremgangsmåte
- 1Smelt smør eller margarin i en kjele over middels varme. Tilsett fløte og rør konstant. Bland inn salt, muskatnøtt, revet Parmesanost og revet Romanoost. Rør kontinuerlig til det er smeltet, og bland deretter inn eggeplommen. La det småkoke på lav varme i 3 til 5 minutter. Pynt eventuelt med ekstra revet Parmesanost.