
Kokos Poke-kake
Oppdag en smakfull kokos Poke Cake med myk kake og krem. Perfekt for sommerfest eller helgekos. En enkel oppskrift for alle kakeelskere.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1. 1 pakke (18,25 unser) hvit kakeblanding
- 1 boks (14 unser) kokosmelk
- 1 boks (14 unser) søtet kondensert melk
- 1 pakke (16 unser) tintet, frossen pisket krem
- 1 pakke (8 unser) kokosflak
Fremgangsmåte
- 1Forbered og stek hvit kakeblanding i henhold til pakningsanvisningene. Ta kaken ut av ovnen. Mens den fortsatt er varm, bruk en vanlig gaffel til å stikke hull over hele toppen av kaken.
- 2Bland kokosmelk og søtet kondensert melk sammen. Hell over den fortsatt varme kaken. La kaken avkjøle helt før den blir pyntet med pisket krem og toppet med flaket kokos. Oppbevar kaken i kjøleskapet.