Hello Fresh Mobile Banner
Eikenøttgresskar

Eikenøttgresskar

Oppdag hvordan du lager en deilig og næringsrik rett med acorn squash. Perfekt for høstsesongen, enkel å lage og full av smak. Prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: høst

Ingredienser

  • 1 medium acorn squash, delt i to og uten frø
  • 1 spiseskje smør
  • 2 spiseskjeer brunt sukker

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 2Vend acorn squash opp ned på et bakepapir. Stek i en ovn på 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) til den begynner å bli myk, omtrent 30 til 45 minutter.
  3. 3Ta squashen ut av ovnen og vend den slik at kjøttet vender oppover på en tallerken. Legg smør og brunt sukker i squashen, og legg den andre delen av squashen over den første. Plasser squashen i en ildfast form (slik at den ikke sklir for mye) mens den stekes.
  4. 4Sett squashen tilbake i ovnen på 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) og stek i ytterligere 30 minutter.