
Eikenøttgresskar
Oppdag hvordan du lager en deilig og næringsrik rett med acorn squash. Perfekt for høstsesongen, enkel å lage og full av smak. Prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: høst
Ingredienser
- 1 medium acorn squash, delt i to og uten frø
- 1 spiseskje smør
- 2 spiseskjeer brunt sukker
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2Vend acorn squash opp ned på et bakepapir. Stek i en ovn på 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) til den begynner å bli myk, omtrent 30 til 45 minutter.
- 3Ta squashen ut av ovnen og vend den slik at kjøttet vender oppover på en tallerken. Legg smør og brunt sukker i squashen, og legg den andre delen av squashen over den første. Plasser squashen i en ildfast form (slik at den ikke sklir for mye) mens den stekes.
- 4Sett squashen tilbake i ovnen på 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) og stek i ytterligere 30 minutter.