Klistrete vinger

Klistrete vinger

Lær hvordan du lager deilige sticky wings med en søt og krydret glaze. Perfekt som forrett eller snacks til enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp hakket grønn løk
  • 2. 1/4 kopp honning
  • 3. 2 spiseskjeer soyasaus
  • 4. 2 spiseskjeer asiatisk chilisaus
  • 5. 2 spiseskjeer østerssaus
  • 6. 2 spiseskjeer mørk asiatisk sesamolje
  • 7. 1 teskje malt ingefær
  • 8. 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 9. 2 pund kyllingvinger, delt i to ved ledd

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 230 grader Celsius. Smør en stor bakeplate.
  2. 22. Bland grønn løk, honning, soyasaus, chilisaus, østerssaus, sesamolje, ingefær og hvitløk i en stor bolle. Tilsett kyllingvingene; vend dem slik at de blir dekket av sausen. Legg vingene med sausen i ett lag på den forberedte bakeplaten. Stek, vending av og til, i 25 minutter eller til kyllingen er jevnt brunet.
  3. 33. Øk ovnstemperaturen til grill. Grill vingene 15 cm fra varmen, vend dem av og til, i 8 minutter eller til sausen er tykk nok til å dekke baksiden av en skje. Ta vingene ut på et fat; øs sausen over.