
Klistrete vinger
Lær hvordan du lager deilige sticky wings med en søt og krydret glaze. Perfekt som forrett eller snacks til enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp hakket grønn løk
- 2. 1/4 kopp honning
- 3. 2 spiseskjeer soyasaus
- 4. 2 spiseskjeer asiatisk chilisaus
- 5. 2 spiseskjeer østerssaus
- 6. 2 spiseskjeer mørk asiatisk sesamolje
- 7. 1 teskje malt ingefær
- 8. 2 fedd hvitløk, finhakket
- 9. 2 pund kyllingvinger, delt i to ved ledd
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 230 grader Celsius. Smør en stor bakeplate.
- 22. Bland grønn løk, honning, soyasaus, chilisaus, østerssaus, sesamolje, ingefær og hvitløk i en stor bolle. Tilsett kyllingvingene; vend dem slik at de blir dekket av sausen. Legg vingene med sausen i ett lag på den forberedte bakeplaten. Stek, vending av og til, i 25 minutter eller til kyllingen er jevnt brunet.
- 33. Øk ovnstemperaturen til grill. Grill vingene 15 cm fra varmen, vend dem av og til, i 8 minutter eller til sausen er tykk nok til å dekke baksiden av en skje. Ta vingene ut på et fat; øs sausen over.