
Stekte sopp i en varm, sprø pitabrød
Lær hvordan du lager deilige sauteed mushrooms i en varm, sprø pita. Perfekt som forrett eller rask lunsj. Enkelt, smakfullt og mettende.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
forrett
Ingredienser
- 1. 3 unser smør
- 2 portobelloburgere eller 1/2 pund sjampinjong, skivet
- 1/2 kopp kremfløte
- 4 skiver bacon, kokt og smuldret
- Salt og pepper
- Pakket pitabrød
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 2I en stor stekepanne smelter du smøret og sautér soppene til de er myke. Tilsett fløten og la den koke inn til det er omtrent halvparten igjen, til en tykk konsistens. Ha i baconet, og krydre med salt og pepper.
- 3For å servere, varm pitabrødene i ovnen. Skjær pitabrødene opp langs midten, fyll dem med soppsmørblandingen, og server varme.