
Bestemors vegetariske chili i slow cooker
Oppdag en smakfull og enkel vegetarisk chili laget i slow cooker. Perfekt for sunne måltider, enkel å lage, og full av smak. Ideell for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 250 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 (19 unse) boks med svartbønnesuppe
- 1 (15 unse) boks med kidneybønner, skylt og drenert
- 1 (15 unse) boks med kikerter, skylt og drenert
- 1 (16 unse) boks med vegetarbønner
- 1 (14,5 unse) boks med hakkede tomater i puré
- 1 (15 unse) boks med hel mais, drenert
- 1 løk, hakket
- 1 grønn paprika, hakket
- 2 stilker selleri, hakket
- 2 fedd hvitløk, hakket
- 1 ss chilipulver, eller etter smak
- 1 ss tørket persille
- 1 ss tørket oregano
- 1 ss tørket basilikum
Fremgangsmåte
- 1I en langsomkoker, bland svartbønnesuppe, kidneybønner, kikerter, stekte bønner, tomater, mais, løk, paprika og selleri. Krydre med hvitløk, chilipulver, persille, oregano og basilikum. Kok i minst to timer på høy varme.