
Fristende syrlig kjøttkake
Oppdag en spennende oppskrift på kjøttkaker med en perfekt blanding av sødme og syrlighet. Enkel å lage og full av smak, perfekt for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund kjøttdeig av storfe
- 1/2 kopp tørr brødsmuler
- 1 egg
- hvitløkspulver etter smak
- en dash Worcestershire-saus
- 1/3 kopp ketchup
- 1/4 kopp brunt sukker, pakket
- 1/4 kopp ananas- eller ananasmarmelade
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 2I en stor bolle, bland sammen kjøttdeigen, brødsmuler, egg, hvitløkspulver og Worcestershire-saus. Bland godt, og hell det i en avlang brødform på 23x13 cm.
- 3Stek i forvarmet ovn i 30 til 50 minutter.
- 4I mellomtiden, i en separat middels stor bolle, rør sammen ketchup, brunt sukker og ananas-gele. Hell over kjøttkaken ca. 20 minutter før den tas ut av ovnen.