Hello Fresh Mobile Banner
Hele glasset med peanøttsmørkjeks

Hele glasset med peanøttsmørkjeks

Lær å lage deilige peanøttsmørkjeks med enkle ingredienser. Perfekt til helgen eller som en søt overraskelse. Enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1 kopp smør, myknet
  • 1 kopp hvitt sukker
  • 1 kopp pakket brunt sukker
  • 2 egg
  • 1 eggeplomme
  • 2 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 1 (18 ounces) glass peanøttsmør
  • 2 kopper hvetemel
  • 1 teskje natron
  • 1/2 teskje salt
  • 1 kopp hakkede peanøtter

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor bolle, pisk smør, hvitt sukker og brunt sukker til det er glatt. Tilsett egg, eggeplommer og vanilje; bland til det er luftig. Rør inn peanøttsmør. Sikt sammen mel, natron og salt; rør det inn i peanøttsmørblandingen. Til slutt, rør inn peanøttene. Sett deigen i kjøleskapet i minst 2 timer.
  2. 2Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør lett et bakeark.
  3. 3Rull deigen til kuler på størrelse med valnøtter. Legg dem på det forberedte bakearket og trykk dem litt flate med en gaffel. Stek i 12 til 15 minutter i den forvarmede ovnen. Kokene skal se tørre ut på toppen. La dem avkjøle i noen minutter på bakearket før de flyttes over til en rist for å avkjøle helt. Disse kokene smaker best når de er litt underbakte.