
Stekt hyse
Lær hvordan du lager en smakfull bakt torsk med enkle ingredienser. Perfekt som hovedrett for hele familien. Rask, sunn og deilig!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1/4 kopp melk
- 2. 2 teskjeer salt
- 3. 3/4 kopp brødsmuler
- 4. 1/4 kopp revet Parmesanost
- 5. 1/4 teskje tørket timian
- 6. 4 hysefileter
- 7. 1/4 kopp smør, smeltet
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 260 grader Celsius (500 grader Fahrenheit).
- 22. I en liten bolle, bland sammen melk og salt. I en separat bolle, bland sammen brødsmuler, Parmesanost og timian. Dypp torskefiletene i melken, og trykk dem deretter inn i brødsmuleblandingen for å dekke. Legg torskefiletene i en glassform, og drypp over smør som er smeltet.
- 33. Stek på øverste rille i den forvarmede ovnen til fisken flaker seg lett, ca. 15 minutter.