Hello Fresh Mobile Banner
Stekt hyse

Stekt hyse

Lær hvordan du lager en smakfull bakt torsk med enkle ingredienser. Perfekt som hovedrett for hele familien. Rask, sunn og deilig!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp melk
  • 2 teskjeer salt
  • 3/4 kopp brødsmuler
  • 1/4 kopp revet Parmesanost
  • 1/4 teskje tørket timian
  • 4 hysefileter
  • 1/4 kopp smør, smeltet

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 260 grader Celsius (500 grader Fahrenheit).
  2. 2I en liten bolle, bland sammen melk og salt. I en separat bolle, bland sammen brødsmuler, Parmesanost og timian. Dypp torskefiletene i melken, og trykk dem deretter inn i brødsmuleblandingen for å dekke. Legg torskefiletene i en glassform, og drypp over smør som er smeltet.
  3. 3Stek på øverste rille i den forvarmede ovnen til fisken flaker seg lett, ca. 15 minutter.