Stekt hyse

Stekt hyse

Lær hvordan du lager en smakfull bakt torsk med enkle ingredienser. Perfekt som hovedrett for hele familien. Rask, sunn og deilig!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp melk
  • 2 teskjeer salt
  • 3/4 kopp brødsmuler
  • 1/4 kopp revet Parmesanost
  • 1/4 teskje tørket timian
  • 4 hysefileter
  • 1/4 kopp smør, smeltet

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 260 grader Celsius (500 grader Fahrenheit).
  2. 2I en liten bolle, bland sammen melk og salt. I en separat bolle, bland sammen brødsmuler, Parmesanost og timian. Dypp torskefiletene i melken, og trykk dem deretter inn i brødsmuleblandingen for å dekke. Legg torskefiletene i en glassform, og drypp over smør som er smeltet.
  3. 3Stek på øverste rille i den forvarmede ovnen til fisken flaker seg lett, ca. 15 minutter.