Balsamisk bruschetta

Balsamisk bruschetta

Prøv denne deilige balsamic bruschetta-oppskriften, perfekt som forrett. Enkel å lage, full av smak og ideell for enhver anledning. Skriv ut i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 8 roma (plommetomater), hakket
  • 2. 1/3 kopp fersk basilikum, hakket
  • 3. 1/4 kopp revet Parmesanost
  • 4. 2 hvitløksfedd, finhakket
  • 5. 1 spiseskje balsamicoeddik
  • 6. 1 teskje olivenolje
  • 7. 1/4 teskje kosher salt
  • 8. 1/4 teskje nykvernet svart pepper
  • 9. 1 baguette, ristet og skåret

Fremgangsmåte

  1. 1I en bolle, vend sammen tomatene, basilikum, Parmesanost og hvitløk. Bland inn balsamicoeddik, olivenolje, kosher salt og pepper. Server på ristet brød.