
Sjokoladebiter bananbrød II
Lyst på en deilig bananbrød med sjokolade? Prøv denne enkle oppskriften, perfekt for helgen eller når du vil ha noe søtt og smakfullt. Rask å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 kopp smørfett
- 2. 2 kopper hvitt sukker
- 3. 2 egg
- 4. 2 spiseskjeer majones
- 5. 6 veldig modne bananer, most
- 6. 3 kopper hvetemel
- 7. 1/2 teskje salt
- 8. 1 teskje bakepulver
- 9. 2 teskjeer natron
- 10. 1 kopp semi-søt sjokoladechips
- 11. 1/2 kopp hakkede valnøtter
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør lett i to 9x5 tommers brødformer.
- 22. I en stor bolle, pisk sammen smøret og sukkeret til det blir lyst og luftig. Rør inn eggene ett om gangen, og pisk godt mellom hver tilsetting. Bland inn majones og bananer.
- 33. Bland mel, salt, bakepulver og natron. Vend melblandingen inn i bananblandingen; rør bare nok til å blande det jevnt. Vend inn sjokoladechips og valnøtter.
- 44. Stek ved 175 grader C (350 grader F) til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 50 til 75 minutter. La brødet avkjøle i formen i 20 minutter før det tas ut og avkjøles helt på en rist.