
Ølbrød I
Lær hvordan du lager saftig og smakfull beer bread med få ingredienser. Rask å lage og ideell for en lun helgefeiring eller hverdagskveld.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1. 1 (12 fluid ounce) boks eller flaske øl
- 2. 3 kopper selvhevende mel
- 3. 3 spiseskjeer hvitt sukker
Fremgangsmåte
- 11. Bland sukker og mel i en stor bolle. Tilsett øl og rør godt sammen, først med en tresleiv, deretter med hendene. Deigen vil bli klissete. Hell den i en smurt brødform på 23 x 13 cm.
- 22. Stek ved 175 grader Celsius i 50 til 60 minutter. Overflaten vil bli sprø, og innsiden vil være myk. Server med smør eller ostefyll.