Graham Cracker-bunn I

Graham Cracker-bunn I

Lær hvordan du lager en perfekt Graham Cracker Crust for kaker og paier. Enkel oppskrift, rask å lage, ideell for alle kaker og desserter.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 8
bakverk

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 kopper finmalt grahamkjeks-smuler
  • 2. 1/3 kopp hvitt sukker
  • 3. 6 spiseskjeer smør, smeltet
  • 4. 1/2 teskje malt kanel (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland grahamkjeks-smuler, sukker, smeltet smør eller margarin og kanel til en jevn blanding. Trykk blandingen ut i en paiform på 20 eller 23 cm.
  2. 22. Stek ved 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit) i 7 minutter. Avkjøl. Hvis oppskriften krever en ubehandlet paibunn, kan den bare settes i kjøleskapet i omtrent 1 time.