
Tri-Bean-salat med vinaigrette
Lær hvordan du lager en frisk og smakfull tri-bean salat med vinaigrette. Perfekt for sommermåltider eller som sunn forrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 spiseskje Dijon-sennep
- 3 spiseskjeer hvitvinseddik
- 1/4 kopp olivenolje
- Salt og pepper
- Krydderpepper (cayenne)
- 3 vårløk, skivet
- 1 rød paprika, hakket
- 1 grønn paprika, hakket
- 1 rød løk, finhakket
- 1 boks små røde kidneybønner, drenert og skylt
- 1 boks nordlige hvite bønner, drenert og skylt
- 1 boks svarte bønner, drenert og skylt
- 3 spiseskjeer persille, hakket
- 3 spiseskjeer koriander, hakket
- I en stor bolle, visp sammen
Fremgangsmåte
- 1I en stor bolle visper du sammen sennep og eddik. Rør inn olivenolje. Bland inn salt, pepper og cayenne. Tilsett vårløk, paprika, løk, bønner, persille og koriander, og bland godt. Sett i kjøleskapet i 30 minutter, og server.