
Teriyaki-vinger
Lær hvordan du lager deilige teriyaki wings hjemme med vår enkle oppskrift. Perfekt som forrett eller snacks for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/2 stang smør
- 2 pund ferdigkuttede kyllingvinger
- Hvitløkssalt
- 1 1/2 kopper teriyakisaus
- Blåmuggostdressing
- Pepper
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader. Smelt smør i en ildfast form. Klipp av vingespissene og kast dem eller bruk dem til noe annet. Finn leddet og del vingene i to. Krydre vingene med hvitløkssalt og pepper. Legg dem i formen og stek til de er gyldne, ca. 30–40 minutter. Hell Teriyakisaus over de gyldne vingene og vend dem slik at de blir dekket. Stek i ytterligere 20 minutter, og vend dem ofte. Server med blåmuggostdressing på siden.