
Langtidskokte enchiladas
Lag deilige enchiladas i slow cooker med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull og enkel middagsløsning for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 255 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 pund magert kjøttdeig av storfe
- 2. 10 (15 cm) mais tortillas, delt i fire
- 3. 1 (28 gram) pakke tacokrydderblanding
- 4. 1 ¼ kopper vann
- 5. 1 (340 gram) krukke med chunky salsa
- 6. 1 (305 gram) boks med kondensert soppsuppe
- 7. 1 (305 gram) boks med kondensert kyllingsuppe
- 8. 4 kopper revet meksikansk ostemiks
Fremgangsmåte
- 11. Smuldre storfekjøttet i en stekepanne over middels høy varme. Kok og rør til det er jevnt brunt. Tilsett tacokrydder og vann; la det småkoke i 15 minutter på lav varme.
- 22. I en middels stor bolle, rør sammen salsa, soppsuppe og kyllingsuppe. Bland inn mesteparten av osten, og spar 3/4 kopp til senere.
- 33. Legg et lag med tortillalefser i bunnen av en slow cooker. Fordel et lag med det krydrede storfekjøttet over, og deretter en skje med oste-blandingen. Gjenta lagene til du har brukt opp ingrediensene, og avslutt med et lag tortillalefser på toppen. Strø resten av osten over.
- 44. Dekk til, og kok på høy varme i 45 minutter til 1 time.