
Varm potetsalat
oppskrift på varm potetsalat perfekt for sommer- eller vårmåltider. enkel, rask og smakfull rett som passer til mange anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 pund nye poteter, vasket og skåret i 1/4" skiver
- 4 spiseskjeer hvitvinseddik
- 2 spiseskjeer Dijon-sennep
- salt og pepper
- 1/2 kopp olivenolje
- 2 vårløk, tynne skiver
- 3 spiseskjeer hakket fersk persille
Fremgangsmåte
- 1I en stor kjele med kokende vann, kok potetene til de er møre. I en stor bolle visper du sammen eddik og sennep. Krydre med salt og pepper. Visp inn olivenoljen, en tredjedel av gangen, til det binder seg. Tilsett de varme, avdryppede potetene og vend dem forsiktig slik at de dekkes av dressingen. La potetene stå i 10 minutter eller lenger for å trekke til seg smakene fra dressingen. Tilsett vårløk og persille, og vend godt slik at alt blir jevnt dekket. Krydre godt med salt og pepper.





