Vaniljecrêpes

Vaniljecrêpes

Oppdag hvordan du lager myke og smakfulle vanilla crepes hjemme. Perfekt for frokost, dessert eller brunch med få ingredienser og enkel fremgangsmåte.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
bakverk

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 kopper melk
  • 2. 3 eggeplommer
  • 3. 2 spiseskjeer vaniljeekstrakt
  • 4. 1 1/2 kopper hvetemel
  • 5. 2 spiseskjeer sukker
  • 6. 1/2 teskje salt
  • 7. 5 spiseskjeer smør smeltet

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland sammen melk, eggeplommer og vanilje i en stor bolle. Rør inn mel, sukker, salt og smør som er smeltet, til det er godt blandet.
  2. 22. Varm opp en pannekakepanne på middels varme til den er varm. Smør den med vegetabilsk olje eller kokespray. Hell omtrent 1/4 kopp røre i pannen og vipp pannen for å fordele røren til kantene. Når det dannes bobler på toppen og kantene er tørre, snu pannekaken og kok til den er lett brunet på den andre siden og kantene er gyldne. Gjenta med resten av røren.
  3. 33. Fyll pannekakene med dine favorittfrukter, krem, karamell eller til og med iskrem eller ost før servering.