
Hoover Alexanders Black-Eyed Pea Wrap
oppskrift på hoover alexander's black-eyed pea wrap – en næringsrik og enkel rett perfekt for en lett lunsj eller middag. prøv denne smakfulle wrapen i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 kopper svarte øye-bønner, til servering, oppskrift følger
- 1 kopp hakket rødløk
- 1 kopp hakket grønn paprika
- 1 kopp hakket rød paprika
- 1 teskje finhakket hvitløk
- 1 teskje chipotle-puré (pureed chipotles i adobosaus)
- 1 ½ kopper Hoover Alexander's røkt hvitløksvinaigrette, oppskrift følger, eller lavfett italiensk dressing
- Collardgrønne, blader kuttet i strimler på 4 x 1 ½ tommer
- Wraps, til servering
- 2 kopper hakket løk
- 2 kopper tørkede svarte øye-bønner
- 2 spiseskjeer pluss 2 teskjeer vegetabilsk buljong
- 2 spiseskjeer hakket hvitløk
- 2 spiseskjeer finhakket ingefærrot
- 2 teskjeer tørket sennep
- 1 ½ teskje Himalayan-salt
- 1 ½ teskje nykvernet svart pepper
- 1 ½ kopper eplesidereddik, for eksempel Bragg's
- ½ kopp finhakket røkt hvitløk
- ¼ kopp agavesirup
- 2 spiseskjeer fersk finhakket hvitløk
- 2 spiseskjeer finhakket fersk persille
- 2 spiseskjeer Himalayan-salt
- ½ teskje chipotle-puré
- ½ teskje svart pepper
- 2 kopper rapsolje
- 2 kopper olivenolje
Fremgangsmåte
- 1Bland black-eyed peas med løk, paprika, hvitløk og chipotle-puré. Hell over den røkte hvitløkvinaigretten og bland godt.
- 2Legg collard greens og 4 teskjeer av black-eyed pea-salaten på bunnen av hver wrap i en stripe. Rull stripen bort fra deg til en sylindrisk form.
- 3Bland løk, black-eyed peas, grønnsaksbuljong, hvitløk, ingefær, sennep, salt, pepper og 3,8 liter vann i en stor kjele og kok opp til det er mørt, ca. 45 minutter. Sil av væsken.
- 4Bland eddik, 3,1 dl vann, den røkte hvitløken, agave, fersk hvitløk, persille, salt, chipotle-puré og svart pepper i en food processor. Mens maskinen går, tilsett rapsolje og olivenolje i en tynn stråle til blandingen er jevn.