Corned Beef og kål med urtesmørsmørpoteter

Corned Beef og kål med urtesmørsmørpoteter

oppskrift på corned beef and cabbage servert med urtesmørde poteter. en tradisjonell rett perfekt for helgen eller hverdagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 135 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3 pund corned storfe-brisket med krydderpose
  • 2 gulrøtter, kuttet i 5 cm store biter
  • 2 mellomstore løk, hakket
  • 1 liten hode grønnkål, kjernet ut og grovhakket
  • 2 kopper eplejuice
  • 1 kopp vann
  • 1 ½ pund små røde poteter, delt i to
  • ½ smørstikk, myknet
  • 1 spiseskje hakket hvitløk
  • 2 spiseskjeer hakkede friske persilleblader
  • Salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2For Corned Storfe:
  3. 3Legg gulrøtter og løk i bunnen av en slow cooker, og plasser corned storfe oppå.
  4. 4Fordel den hakkede kål rundt storfeen.
  5. 5Tilsett eplejuice og 1 kopp vann sammen med innholdet i krydderposen.
  6. 6Kok på lav varme i 6 til 8 timer til storfeen er mør.
  7. 7Fjern storfe og grønnsaker fra slow cookeren og legg dem på et fat, og hold dem varme.
  8. 8For potetene:
  9. 9Kok opp en stor kjele med saltet vann, og tilsett potetene.
  10. 10Kok til potetene er møre, ca. 12 til 15 minutter.
  11. 11Sil av vannet og ha potetene tilbake i kjelen.
  12. 12Tilsett smør, hvitløk, persille, salt og pepper etter smak.
  13. 13Bland forsiktig slik at alle potetene blir jevnt dekket.
  14. 14Overfør til en serveringsskål og server med corned storfe og grønnsaker fra slow cookeren.