
Corned Beef og kål med urtesmørsmørpoteter
oppskrift på corned beef and cabbage servert med urtesmørde poteter. en tradisjonell rett perfekt for helgen eller hverdagen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 135 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 3 pund corned storfe-brisket med krydderpose
- 2 gulrøtter, kuttet i 5 cm store biter
- 2 mellomstore løk, hakket
- 1 liten hode grønnkål, kjernet ut og grovhakket
- 2 kopper eplejuice
- 1 kopp vann
- 1 ½ pund små røde poteter, delt i to
- ½ smørstikk, myknet
- 1 spiseskje hakket hvitløk
- 2 spiseskjeer hakkede friske persilleblader
- Salt og nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2For Corned Storfe:
- 3Legg gulrøtter og løk i bunnen av en slow cooker, og plasser corned storfe oppå.
- 4Fordel den hakkede kål rundt storfeen.
- 5Tilsett eplejuice og 1 kopp vann sammen med innholdet i krydderposen.
- 6Kok på lav varme i 6 til 8 timer til storfeen er mør.
- 7Fjern storfe og grønnsaker fra slow cookeren og legg dem på et fat, og hold dem varme.
- 8For potetene:
- 9Kok opp en stor kjele med saltet vann, og tilsett potetene.
- 10Kok til potetene er møre, ca. 12 til 15 minutter.
- 11Sil av vannet og ha potetene tilbake i kjelen.
- 12Tilsett smør, hvitløk, persille, salt og pepper etter smak.
- 13Bland forsiktig slik at alle potetene blir jevnt dekket.
- 14Overfør til en serveringsskål og server med corned storfe og grønnsaker fra slow cookeren.