Hello Fresh Mobile Banner
Christinas kyllingfriterte biff

Christinas kyllingfriterte biff

oppskrift på christinas chicken-fried steak, en velsmakende og enkel rett med sprø panering og saftig kjøtt. perfekt for en smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 runde, kubbede biffstykker à 170 gram
  • 2 kopper kulturmelk
  • 2 egg, pisket
  • 2 kopper hvetemel
  • 2 teskjeer tørket timian
  • 2 teskjeer cayennepepper
  • 1 teskje salt
  • 50 smørkjeks, knust (anbefalt: Ritz)
  • Vegetabilsk kortning til steking
  • Serveringsforslag: Din favorittbiffsaus og Christinas biffstrimler med ostesaus

Fremgangsmåte

  1. 1Bank kjøttstykkene med en kjøttbanker til de er veldig tynne. Sett til side.
  2. 2I en grunn skål, visp sammen kulturmelk og egg. I en flat skål, bland mel, timian, cayenne og salt. Fordel de knuste kjeksene på en stor tallerken.
  3. 3Varm opp nok fett i en stor støpejernspanne over middels høy varme til en dybde på 1/4 tomme. Dypp kjøttstykkene i melblandingen, rist av overflødig, og dypp deretter i kulturmelk-eggblandingen. Rull dem i kjeksene og legg dem deretter i pannen.
  4. 4Stek kjøttstykkene til skorpen er pent brunet, omtrent 3 til 4 minutter på hver side. Server umiddelbart.