
Christinas kyllingfriterte biff
oppskrift på christinas chicken-fried steak, en velsmakende og enkel rett med sprø panering og saftig kjøtt. perfekt for en smakfull middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 4 runde, kubbede biffstykker à 170 gram
- 2 kopper kulturmelk
- 2 egg, pisket
- 2 kopper hvetemel
- 2 teskjeer tørket timian
- 2 teskjeer cayennepepper
- 1 teskje salt
- 50 smørkjeks, knust (anbefalt: Ritz)
- Vegetabilsk kortning til steking
- Serveringsforslag: Din favorittbiffsaus og Christinas biffstrimler med ostesaus
Fremgangsmåte
- 1Bank kjøttstykkene med en kjøttbanker til de er veldig tynne. Sett til side.
- 2I en grunn skål, visp sammen kulturmelk og egg. I en flat skål, bland mel, timian, cayenne og salt. Fordel de knuste kjeksene på en stor tallerken.
- 3Varm opp nok fett i en stor støpejernspanne over middels høy varme til en dybde på 1/4 tomme. Dypp kjøttstykkene i melblandingen, rist av overflødig, og dypp deretter i kulturmelk-eggblandingen. Rull dem i kjeksene og legg dem deretter i pannen.
- 4Stek kjøttstykkene til skorpen er pent brunet, omtrent 3 til 4 minutter på hver side. Server umiddelbart.