Restaurantstil hashbrown-grateng

Restaurantstil hashbrown-grateng

Lær å lage en deilig restaurantstil hashbrown grateng. Perfekt til frokost eller brunch. Enkelt, smakfullt og raskt å lage! Velsmakende helgeoppskrift.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pakke (2 pund) frosne hash brown-poteter, tint
  • 1/2 kopp smør, myknet
  • 1 teskje salt
  • 1/2 teskje malt svart pepper
  • 1/2 kopp hakket løk
  • 1 (10,75 unser) boks kondensert kyllingsuppe
  • 2 kopper revet Cheddar-ost

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Spray en 23x33 cm stor form med non-stick koke-spray.
  2. 2I en stor bolle, bland potetene, smør, salt, pepper, løk, suppe og ost. Rør forsiktig og hell i den forberedte formen eller fatet.
  3. 3Stek i den forvarmede ovnen til det er gyllent, ca. 35 minutter.