
Stekte tomatillos med Sunnys korianderdressing
oppskrift på sauterte tomatillos med sunny's cilantro vinaigrette, perfekt som forrett eller tilbehør. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 pund tomatillos
- 2 spiseskjeer olivenolje
- Salt og nykvernet svart pepper
- Sunny’s korianderdressing, oppskrift følger
- 2 teskjeer honning Dijon-sennep
- 3 spiseskjeer fersk limejuice
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 1 teskje sukker
- 2 spiseskjeer hvitvinseddik
- 2 vårløk, finhakket
- 1/4 kopp fersk koriander, hakket
- 1/2 kopp ekstra virgin olivenolje
- Salt og nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Fjern de ytre tørre skallet på tomatillene for å avsløre den lysegrønne huden. Skyll dem i litt lunkent vann for å fjerne den klissete filmen som dekker dem. Kutt i bitestore biter.
- 2Varm opp en stekepanne på middels høy varme, og tilsett olivenolje. Når oljen begynner å sirkle, legg tomatillene i ett lag. Kok til kantene blir gylne, snu dem, og gjenta prosessen noen ganger til de fleste tomatillene har en gyllenbrun side, ca. 3 minutter mellom hver vend. Ta dem opp med en hullsleiv og legg dem på en tallerken eller i en bolle. Krydre med salt og pepper. Vend dem inn i eller hell over Sunny's Koriander-Vinaigrette.
- 3Kjør alle ingrediensene i en liten food processor eller blender til en jevn masse. Smak til med salt og pepper.