Modenese svinekoteletter

Modenese svinekoteletter

Lær hvordan du lager deilige modenese svinekoteletter med en rik smak. En enkel oppskrift for en smakfull hovedrett som imponerer hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 spiseskjeer smør
  • 4 (1 tomme tykke) svinekoteletter
  • 1/2 kopp tørr hvitvin
  • 1 teskje salt
  • 1/8 teskje nykvernet svart pepper
  • 1/2 teskje knust tørket rosmarin
  • 2 hvitløksfedd, finhakket

Fremgangsmåte

  1. 1Smelt smør i en stor stekepanne over middels varme. Stek kotelettene i smør, og snu dem en gang for å få jevn brunfarge.
  2. 2Hell i vin, og krydre med salt, pepper, rosmarin og hvitløk. La det småkoke uten lokk i 20 minutter, eller til kotelettene er møre. Overfør svinekotelettene til serveringsfat, og øs sausen over kjøttet.