Hello Fresh Mobile Banner
Modenese svinekoteletter

Modenese svinekoteletter

Lær hvordan du lager deilige modenese svinekoteletter med en rik smak. En enkel oppskrift for en smakfull hovedrett som imponerer hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 spiseskjeer smør
  • 4 (1 tomme tykke) svinekoteletter
  • 1/2 kopp tørr hvitvin
  • 1 teskje salt
  • 1/8 teskje nykvernet svart pepper
  • 1/2 teskje knust tørket rosmarin
  • 2 hvitløksfedd, finhakket

Fremgangsmåte

  1. 1Smelt smør i en stor stekepanne over middels varme. Stek kotelettene i smør, og snu dem en gang for å få jevn brunfarge.
  2. 2Hell i vin, og krydre med salt, pepper, rosmarin og hvitløk. La det småkoke uten lokk i 20 minutter, eller til kotelettene er møre. Overfør svinekotelettene til serveringsfat, og øs sausen over kjøttet.