
Modenese svinekoteletter
Lær hvordan du lager deilige modenese svinekoteletter med en rik smak. En enkel oppskrift for en smakfull hovedrett som imponerer hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 4 spiseskjeer smør
- 4 (1 tomme tykke) svinekoteletter
- 1/2 kopp tørr hvitvin
- 1 teskje salt
- 1/8 teskje nykvernet svart pepper
- 1/2 teskje knust tørket rosmarin
- 2 hvitløksfedd, finhakket
Fremgangsmåte
- 1Smelt smør i en stor stekepanne over middels varme. Stek kotelettene i smør, og snu dem en gang for å få jevn brunfarge.
- 2Hell i vin, og krydre med salt, pepper, rosmarin og hvitløk. La det småkoke uten lokk i 20 minutter, eller til kotelettene er møre. Overfør svinekotelettene til serveringsfat, og øs sausen over kjøttet.