
Thailandsk kokoskylling
Lær hvordan du lager en deilig thai kokos kylling hjemme. En smakfull rett med kokosmelk og krydder, perfekt for en rask middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1,5 dl tørr jasminris
- 7,5 dl vann
- 680 gram skinn- og benfri kyllingbryst i terninger
- 1 ss karri pulver
- 2 dl asparges i 2,5 cm store biter
- 1 dl sukkererter
- 0,5 dl revne gulrøtter
- 1 dl hakket grønn løk
- 400 ml lett kokosmelk
Fremgangsmåte
- 1I en kjele på 2 kvart, kombiner vann og ris. Dekk til, og kok opp på høy varme. Skru ned varmen, og la det småkoke i 20 minutter.
- 2I en middels stor bolle, bland kylling og karrypulver, og vend det godt slik at det dekkes.
- 3Smør en stor non-stick panne med matlagingsspray. Stek kyllingen, og rør ofte, på middels høy varme i 4 minutter.
- 4Bland inn asparges, sukkererter, gulrøtter og grønn løk; kok i 3 minutter.
- 5Hell i kokosmelken, og fortsett å koke til sausen er varm og kyllingen er gjennomkokt.
- 6Server over den varme, kokte risen.