Hello Fresh Mobile Banner
Langtidskokt corned beef til smørbrød

Langtidskokt corned beef til smørbrød

Oppdag hvordan du lager mørt og smakfullt corned beef til sandwicher med denne enkle oppskriften. Perfekt for en mettende lunsj eller middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 260 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 (3 pund) corned storfe-briskets med krydderposer
  • 2 (12 flytende unser) ølflasker
  • 2 laurbærblader
  • 1/4 kopp pepperkorn
  • 1 fedd hvitløk, delt i kløfter og skrelt

Fremgangsmåte

  1. 1Legg corned storfe-brisketene i en stor kjele. Strø over ett av krydderpakkene, og kast det andre eller bruk det til andre formål. Hell i ølet, og fyll på med nok vann til å dekke brisketene med omtrent 2,5 cm. Tilsett laurbærblad, pepperkorn og hvitløksfedd. Dekk til, og kok opp.
  2. 2Når væsken begynner å koke, reduser varmen til middels-lav, og la det småkoke i 4 til 5 timer, sjekk hver time, og tilsett mer vann om nødvendig for å holde kjøttet dekket.
  3. 3Forsiktig fjern kjøttet fra kjelen, da det vil være svært mørt. Legg det på et skjærebrett, og la det hvile til det setter seg litt, ca. 10 minutter. Skjær i skiver eller riv det opp for servering.
  4. 4Jeg kaster kokevæsken, men den kan brukes til å koke kål og andre grønnsaker hvis ønskelig.