
Valentinos pizzabunn
Lær å lage Valentinos Pizza Crust med vår enkle oppskrift. Perfekt for pizzaelskere som vil ha sprø og smakfull bunn hjemme. Rask og enkel oppskrift!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
bakeverk
Ingredienser
- 1 kopp varmt vann (110 grader F / 45 grader C)
- 1 spiseskje hvitt sukker
- 2 1/4 teskjeer tørrgjær
- 3 spiseskjeer olivenolje
- 1 teskje salt
- 2 1/2 kopper hvetemel
Fremgangsmåte
- 1Rør vann, sukker og gjær sammen til det er oppløst. Tilsett olivenolje og salt. Rør inn melet til det er godt blandet. La deigen hvile i 10 minutter.
- 2Trykk deigen ut i en form eller på en pizzastein med fingrene dyppet i olivenolje. Hvis ønskelig, dryss basilikum, timian eller andre krydder over bunnen. Topp med dine favorittpizzafyll og stek i en forvarmet ovn på 220°C (425°F) i 15 til 20 minutter.