Perfekte kokosmakroner

Perfekte kokosmakroner

Lær hvordan du lager perfekte kokosmakroner med denne enkle oppskriften. Søte, sprø og deilige kokosmakroner for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk

Ingredienser

  • 1 (14 unse) pakke søtet, flaket kokos
  • 1/3 kopp hvitt sukker
  • 1 spiseskje allsidig mel
  • 1/2 teskje vaniljeekstrakt
  • 1/2 teskje mandelessens
  • 1 klype salt
  • 3 eggehviter, romtempererte
  • 8 unse semisøte sjokoladebiter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 2Legg et bakepapir på et stekebrett.
  3. 3Bland kokos, sukker, mel, vaniljeekstrakt, mandel- ekstrakt og salt i en foodprocessor til det er godt blandet, ca. 30 sekunder.
  4. 4Pisk eggehvitene i en bolle til myke topper dannes.
  5. 5Vend inn kokosblandingen i eggehvitene til det er akkurat blandet.
  6. 6Fukt hendene dine. Rull skjeer med kokosblanding mellom håndflatene til kuler på størrelse med golfballer; legg dem på det forberedte stekebrettet.
  7. 7Stek kokiene i den forvarmede ovnen til kokos er lett gyllen og ristet, ca. 15 minutter. Overfør til en avkjølingsrist og la dem avkjøles i 30 minutter.
  8. 8Legg et nytt ark med bakepapir på stekebrettet.
  9. 9Smelt sjokoladechips i toppen av et dobbelkoker over nesten kokende vann, rør jevnlig og skrap ned sidene med en slikkepott for å unngå at det brenner seg.
  10. 10Dypp halve kokiene i sjokoladen og legg dem på det forberedte stekebrettet. Sett dem i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet, ca. 15 minutter.