Krembunnskjell

Krembunnskjell

Lær hvordan du lager perfekte cream puff shells med denne enkle oppskriften. Ideell for dessert eller snacks, rask og lett å lage.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1/2 kopp fettstof
  • 1/8 teskje salt
  • 1 kopp kokende vann
  • 1 kopp siktet hvetemel
  • 4 egg

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 230 grader Celsius (450 grader Fahrenheit). I en middels stor kjele, bland smørfett, salt og kokende vann, og varm opp til hele blandingen koker. Reduser varmen, tilsett melet på en gang og rør kraftig til blandingen former en ball. Ta av varmen og tilsett eggene ett om gangen, og pisk grundig etter hver tilsetting. Fortsett å piske til blandingen er tykk, blank og slipper fra skjeen.
  2. 2Sprøyt eller skje deigen ut på et ugredd stekebrett, og stek i 20 minutter. Senk temperaturen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) og stek ytterligere 20 minutter, eller til de er gylne og høres hul ut når du banker på dem. Avkjøl og fyll.