
Kremet aspargessuppe II
en enkel oppskrift på kremet aspargessuppe, perfekt for en lett forrett eller for en varmende sommermiddag. lær hvordan du lager denne deilige suppen trinn for trinn.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 pund fersk asparges
- 3 1/2 kopper kyllingbuljong
- 1/4 kopp margarin
- 1/4 kopp hvetemel
- 1/2 kopp halvt og halvt
- 1/2 teskje salt
- 1/8 teskje malt svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Trim de grove endene av aspargesen og kutt den i én tomme store biter. I en middels stor stekepanne over middels høy varme, surre aspargesen i 1 kopp av buljongen i omtrent 7 minutter, eller til den er mør.
- 2I en stor kjele over middels høy varme, smelt smør eller margarin og fjern fra varmen. Tilsett melet og rør godt til det er jevnt. Gradvis tilsetter du de resterende 2 ½ koppene med buljong. Sett kjelen tilbake på varmen og la det koke, rør av og til, til det tykner litt.
- 3Tilsett halv-og-halv, salt, pepper og den kokte aspargesen med væsken. Rør godt og varm opp grundig. Server varm og nyt!



