
Bakte eple- og pekannøttpannekaker med lønnesirup
oppskrift på deilige bakte eple-pecan maple pannekaker, perfekte for en søt og mettende frokost eller brunch. enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1 kopp pannekake- eller vaffelblanding
- 1/2 kopp melk
- 1 egg
- 2 spiseskjeer smør, smeltet
- 1 kopp eple – skrelt, kjernet og skåret i skiver
- 1/2 teskje malt kanel
- 1/3 kopp pekannøtter, hakket
- 3 spiseskjeer lønnesirup
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Bland sammen pannekakemiks, melk og egg til en jevn røre. Sett til side.
- 2Hell smør i en 23 cm rund paiform. Legg epleskiver i bunnen av formen. Strø kanel og pekannøtter over eplene, og drypp sirup over. Hell røren over eplene.
- 3Stek ved 175 grader C (350 grader F) i 30 minutter, eller til toppen spretter tilbake når den trykkes på. Løsne kantene og snu kaken opp ned på serveringsfat. Skjær i båter før servering.