Bakte eple- og pekannøttpannekaker med lønnesirup

Bakte eple- og pekannøttpannekaker med lønnesirup

oppskrift på deilige bakte eple-pecan maple pannekaker, perfekte for en søt og mettende frokost eller brunch. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1 kopp pannekake- eller vaffelblanding
  • 1/2 kopp melk
  • 1 egg
  • 2 spiseskjeer smør, smeltet
  • 1 kopp eple – skrelt, kjernet og skåret i skiver
  • 1/2 teskje malt kanel
  • 1/3 kopp pekannøtter, hakket
  • 3 spiseskjeer lønnesirup

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Bland sammen pannekakemiks, melk og egg til en jevn røre. Sett til side.
  2. 2Hell smør i en 23 cm rund paiform. Legg epleskiver i bunnen av formen. Strø kanel og pekannøtter over eplene, og drypp sirup over. Hell røren over eplene.
  3. 3Stek ved 175 grader C (350 grader F) i 30 minutter, eller til toppen spretter tilbake når den trykkes på. Løsne kantene og snu kaken opp ned på serveringsfat. Skjær i båter før servering.