Het og klissete kyllingvinger

Het og klissete kyllingvinger

Lær hvordan du lager hot and sticky wings med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller snacks, med en deilig søt og krydret smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3 pund kyllingvinger
  • 1/4 kopp ketchup
  • 1 (18-unse) krukke aprikos-ananas-gele (anbefalt: Smuckers)
  • 2 spiseskjeer sitrusurteringskrydder
  • 2 spiseskjeer tørket oregano
  • 1 spiseskje chilipulver
  • 1 jalapeño, finhakket

Fremgangsmåte

  1. 1Lett grille. Dekk en stekeplate med aluminiumsfolie; sett til side. Skyll vingene i kaldt vann og tørk dem godt med kjøkkenpapir. Legg vingene med skinnsiden opp på stekeplaten. Grill vingene i 8 til 10 minutter mens du lager sausen. MERK: dette trinnet kan utelates, men gir et bedre smakende vinge.
  2. 2Legg vingene i en crockpot på 4 kvart. I en bolle, rør sammen de resterende ingrediensene. Hell blandingen over vingene og rør forsiktig for å dekke dem. Sett på lokk og kok på høy varme i 2 1/2 til 3 1/2 timer.