
Eggnudler
Lær hvordan du lager deilige egg noodles med denne enkle oppskriften. Perfekt til middag eller som tilbehør, rask og smakfull. Prøv nå!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 ½ kopper hvetemel
- 1 klype salt
- 2 egg, pisket
- ½ kopp melk
- 1 spiseskje smør
Fremgangsmåte
- 1I en stor bolrør du sammen mel og salt. Tilsett det sammenpiskede egget, melk og smør. Elt deigen til den er glatt, ca. 5 minutter. La den hvile i en dekket bolle i 10 minutter.
- 2På et melet underlag, kjevle ut til en tykkelse på 1/8 eller 1/4 tomme. Kutt i ønskede lengder og former.
- 3La det lufttørke før koking.
- 4For å koke fersk pasta, ha den i en stor kjele med kokende, saltet vann og kok til den er al dente.