Saucisson en croûte

Saucisson en croûte

Lær hvordan du lager en deilig saucisson en croute, en elegant fransk forrett med kjøtt og butterdeig. Enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 6
forrett

Ingredienser

  • 1 spiseskje olje
  • 1 pose (1 pund) surkål, skylt og avrundet
  • 2 løk, tynne skiver
  • 1 teskje karvefrø
  • 1 pund magert kalkun-kielbasa
  • 1 boks (10 unser) ferdig pizzadeig
  • 1 kopp honning-sennep

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor non-stick stekepanne, varm opp oljen. Tilsett surkålen, løk, karvefrø og en halv kopp vann; kok under lokk til væsken har fordampet og surkålen og løken er veldig møre, omtrent 15 minutter. Fjern fra varmen og avkjøl helt.
  2. 2Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. Kutt kielbasaen i to stykker på 20 centimeter hver, og del pizzadeigen i to. På en lett melet overflate, kjevle ut hver halvdel av deigen til en rektangel som er omtrent 5 centimeter lengre enn kielbasaen og bred nok til å pakke den inn.
  3. 3Skje ut halvparten av surkåren midt på hver deigbit, og legg en kielbasa-halvdel oppå surkåren. Brett deigen opp rundt kielbasaen for å lukke den helt, og klem sammen kantene for å forsegle. Overfør til et ugredd stekebrett. Stek til gyllen, 15 til 20 minutter. Skjær i skiver; server varm eller romtemperert, med honning-sennep på siden.