Saucisson en croûte
Lær hvordan du lager en deilig saucisson en croute, en elegant fransk forrett med kjøtt og butterdeig. Enkel oppskrift for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 6
forrett
Ingredienser
- 1 spiseskje olje
- 1 pose (1 pund) surkål, skylt og avrundet
- 2 løk, tynne skiver
- 1 teskje karvefrø
- 1 pund magert kalkun-kielbasa
- 1 boks (10 unser) ferdig pizzadeig
- 1 kopp honning-sennep
Fremgangsmåte
- 1I en stor non-stick stekepanne, varm opp oljen. Tilsett surkålen, løk, karvefrø og en halv kopp vann; kok under lokk til væsken har fordampet og surkålen og løken er veldig møre, omtrent 15 minutter. Fjern fra varmen og avkjøl helt.
- 2Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. Kutt kielbasaen i to stykker på 20 centimeter hver, og del pizzadeigen i to. På en lett melet overflate, kjevle ut hver halvdel av deigen til en rektangel som er omtrent 5 centimeter lengre enn kielbasaen og bred nok til å pakke den inn.
- 3Skje ut halvparten av surkåren midt på hver deigbit, og legg en kielbasa-halvdel oppå surkåren. Brett deigen opp rundt kielbasaen for å lukke den helt, og klem sammen kantene for å forsegle. Overfør til et ugredd stekebrett. Stek til gyllen, 15 til 20 minutter. Skjær i skiver; server varm eller romtemperert, med honning-sennep på siden.