
Grillet bok choy
Lær hvordan du lager perfekt grillede bok choy med denne enkle oppskriften. En sunn og smakfull forrett som passer til alle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 hode (ca. 900 gram) bok choy
- 1/4 kopp smeltet smør
- 1/8 teskje hvitløkspulver
- 1/8 teskje paprika
- 1/8 teskje malt svart pepper
- 1 teskje krydret salt (for eksempel LAWRY'S®)
- 1 teskje malt svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Forvarm en utendørsgrill til middels høy varme, og pensle risten lett med olje.
- 2I en bolle, bland smør, hvitløkspulver, paprika og 1/8 teskje svart pepper. Skjær av bunnen på hodet av bok choy, og fjern og rens stilkene. Strø krydret salt og 1 teskje svart pepper over begge sider av stilkene.
- 3Legg bok choy-stilkene på den forvarmede grillen. Pensle med krydret smør, dekk til grillen, og kok til bok choy-stilkene viser grillmerker og bladene er sprø i kantene, 3 til 4 minutter. Vend bok choy, pensle med smør, dekk til, og grill de andre sidene. Pensle med resten av smøret, og legg dem på et fat for servering.