Grillet bok choy

Grillet bok choy

Lær hvordan du lager perfekt grillede bok choy med denne enkle oppskriften. En sunn og smakfull forrett som passer til alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 hode (ca. 900 gram) bok choy
  • 1/4 kopp smeltet smør
  • 1/8 teskje hvitløkspulver
  • 1/8 teskje paprika
  • 1/8 teskje malt svart pepper
  • 1 teskje krydret salt (for eksempel LAWRY'S®)
  • 1 teskje malt svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm en utendørsgrill til middels høy varme, og pensle risten lett med olje.
  2. 2I en bolle, bland smør, hvitløkspulver, paprika og 1/8 teskje svart pepper. Skjær av bunnen på hodet av bok choy, og fjern og rens stilkene. Strø krydret salt og 1 teskje svart pepper over begge sider av stilkene.
  3. 3Legg bok choy-stilkene på den forvarmede grillen. Pensle med krydret smør, dekk til grillen, og kok til bok choy-stilkene viser grillmerker og bladene er sprø i kantene, 3 til 4 minutter. Vend bok choy, pensle med smør, dekk til, og grill de andre sidene. Pensle med resten av smøret, og legg dem på et fat for servering.