Avocado- og feta-salsa

Avocado- og feta-salsa

Oppdag en enkel oppskrift på avocado feta salsa som passer perfekt som forrett eller tilbehør. Frisk, kremet og full av smak for sommerens måltider.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1. 2 plommetomater, hakket
  • 2. 1 moden avokado - skrelt, uten stein og hakket
  • 3. 1/4 kopp finhakket rødløk
  • 4. 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 5. 1 spiseskje hakket fersk persille
  • 6. 1 spiseskje hakket fersk oregano
  • 7. 1 spiseskje olivenolje
  • 8. 1 spiseskje rød eller hvitvinseddik
  • 9. 4 unser smuldret fetaost

Fremgangsmåte

  1. 1I en bolle, rør forsiktig sammen tomater, avokado, løk og hvitløk. Bland inn persille og oregano. Rør forsiktig inn olivenolje og eddik. Deretter rører du inn fetaost. Dekk til, og la det stå i kjøleskapet i 2 til 6 timer.