
Avocado- og feta-salsa
Oppdag en enkel oppskrift på avocado feta salsa som passer perfekt som forrett eller tilbehør. Frisk, kremet og full av smak for sommerens måltider.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1. 1. 2 plommetomater, hakket
- 2. 1 moden avokado - skrelt, uten stein og hakket
- 3. 1/4 kopp finhakket rødløk
- 4. 1 fedd hvitløk, finhakket
- 5. 1 spiseskje hakket fersk persille
- 6. 1 spiseskje hakket fersk oregano
- 7. 1 spiseskje olivenolje
- 8. 1 spiseskje rød eller hvitvinseddik
- 9. 4 unser smuldret fetaost
Fremgangsmåte
- 1I en bolle, rør forsiktig sammen tomater, avokado, løk og hvitløk. Bland inn persille og oregano. Rør forsiktig inn olivenolje og eddik. Deretter rører du inn fetaost. Dekk til, og la det stå i kjøleskapet i 2 til 6 timer.